Zaterdag 17 november 2018
Sinterklaasintocht in Bodegraven

Zaterdag 17 november 2018
Sinterklaasintocht in Bodegraven

Zaterdag 17 november 2018<br> Sinterklaasintocht in Bodegraven

Intocht Sinterklaas in Bodegraven

Op zaterdag 17 november komen Sinterklaas en zijn Pieten met de Pakjesboot aan in Bodegraven. Ook dit jaar zorgt de BOV samen met Sinter Organisatie Bodegraven voor een feestelijk onthaal. Het vertrouwde programma bevat deze keer ook een aantal verrassende nieuwe onderdelen! Kom dus allemaal, groot en klein, naar de intocht van Sinterklaas. Het is nog maar drie nachtjes slapen!

Programma zaterdag 17 november: 

14:00 uur
Aankomst van de pakjesboot in de sluis van Bodegraven. Let op: de beste plek om de Sint en Pieten goed te zien, is aan de Rijnkade-zijde van de brug. Als de boot in de sluis is, zal de boot nog een stukje doorvaren en stapt Sinterklaas op zijn schimmel.

14:15 uur
De Sint en Pieten maken een tocht door het centrum van Bodegraven, onder muzikale begeleiding van de Sint’s Hoforkest. En er zijn ook acrobatische Pieten bij.

14:30 uur
Aankomst van Sinterklaas en de Pieten op het Raadhuisplein

15:30 uur
Vertrek van de Sint en Pieten

Op het Raadhuisplein staat een speciale brievenbus voor het inleveren van alle mooie BOV-kleurplaten. Deze zijn uitgedeeld via de scholen en is ook hier  te downloaden. Voor de kinderen die een kleurplaat inleveren, is er een lekker pakje Chocomel en een mandarijntje, maar op = op.

Een week later brengen Sinterklaas en zijn Pieten ook nog een bezoek aan winkelcentrum Broekvelden en aan Rijnhoek Plaza.

Programma zaterdag 24 november:
11:00-11:30 uur Sint en Pieten bezoeken winkelcentrum Broekvelden

11:45-12:15 uur Sint en Pieten komen op bezoek in Rijnhoek Plaza


Kleurwedstrijd voor de kinderen
Tevens deelt de BOV Sint kleurplaten uit op de scholen en hij is hier te downloaden. Kleur de kleurplaat zo mooi mogelijk in. Deponeer hem in de speciale Sinterklaas brievenbus op het Raadhuisplein op zaterdag 17 november tussen 14:30 en 15:30 uur en ontvang een traktatie. De 3 mooiste kleurplaten worden beloond met een cadeau. De winnaars ontvangen bericht van de BOV in de week voorafgaand aan zaterdag 24 november waar de prijswinnaars hun prijs van 11.45 tot 12.15 uur bij Rijnhoek Plaza van de Sint in ontvangst kunnen nemen.

DOWNLOAD HIER DE KLEURPLAAT