Tweede editie BOV/Goudriaan Jongerius wederom succesvol!

Tweede editie BOV/Goudriaan Jongerius wederom succesvol!

Tweede editie BOV/Goudriaan Jongerius wederom succesvol!

De Bodegraafse Ondernemers Vereniging (BOV) kan wederom terugkijken op een zeer geslaagde editie van het Foodtruck Festival 2018. Voor de tweede keer werd deze georganiseerd aan de Oude Markt in Bodegraven op 28, 29 en 30 juni. Ditmaal met een recordaantal bezoekers van ca. 3.000 volwassenen en kinderen.

Drie dagen lang zorgden zo’n 14 foodtrucks voor een gevarieerd aanbod van lekkernijen. Daarnaast waren er leuke activiteiten voor kinderen. Het prachtige zomerse weer zorgde ervoor dat de bezoekers elke dag tot 23:00 uur heerlijk buiten konden vertoeven. Om te genieten van de hapjes, de (live)muziek en de fantastische sfeer aan de Oude Markt. De reacties van de bezoekers waren dan ook meer dan enthousiast.

De BOV wil haar sponsor bouwbedrijf Goudriaan Jongerius hartelijk bedanken voor haar support om dit lieflijke evenement weer mogelijk te maken voor de inwoners van Bodegraven-Reeuwijk. Ook wil de BOV de gemeente Bodegraven-Reeuwijk bedanken voor het faciliteren van het evenement. Niet op de laatste plaats bedankt de BOV de omwonenden van de Oude Markt en de Dorpskerk voor hun begrip en medewerking. Dit is zeer gewaardeerd!

Hopelijk tot ziens op het ‘BOV Foodtruck Festival’ 2019! De kranten stonden er vol van:

Een impressie: