Kerstmarkt BOV gezellig en geslaagd

Kerstmarkt BOV gezellig en geslaagd

Kerstmarkt BOV gezellig en geslaagd

De Kerstmarkt die door de Bodegraafse Ondernemers Vereniging (B.O.V.) op zaterdag 15 december op het Raadhuisplein is georganiseerd is bijzonder geslaagd. Al snel liepen de eerste mensen over de Kerstmarkt waar van alles te zien en te koop was. Nu eens geen zonnebrillen of portemonnees, maar juist artikelen welke gemaakt waren door de creatieve inwoners van onze gemeente.

De Kerstmarkt was aangekleed met sfeervolle Kerstverlichting en ook brandde er een heerlijk kampvuur bij de scouting waar de jeugd een broodje op kon bakken. Bij de smid kon men zien en meemaken hoe dit ambachtelijke vak werkt en bij de bakker met zijn hout gestookte oven maakte de jeugd zijn eigen Kerstbroodje. De mensen achter de kramen waren blij met de vele bezoekers die uit alle dorpskernen naar het centrum van Bodegraven zijn gekomen. De verkoop van hun veelal zelfgemaakte producten stemde tot tevredenheid. En dan was er natuurlijk ook nog de Kerstman in hoogsteigen persoon. Zijn enthousiaste verschijning verhoogde de feeststemming en voor iedereen had hij een kleine versnapering.

De bezoekers konden de Kerstmarkt zeker waarderen en vonden het een gezellig en intiem Bodegraafs feest. De winterse kou kon de pret niet drukken.

In de parkeergarage was bijna geen plek meer vrij. De B.O.V. heeft vele honderden parkeerschijven uitgedeeld en hoopt dat iedereen de schijf gebruikt, want een parkeerboete gun je niemand. Als je het aan de organisatoren Jacky de Lima, Marita Verkerk en Pancras Kuipers vraagt, komt er volgend jaar zeker weer een Kerstmarkt. Zij kijken met tevredenheid terug naar dit geslaagd evenement.

Een aantal leuke foto’s: