Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoeken
titleName

Ellen Z

MODE MET STIJL

EllenZ is in 1988 opgericht in Bodegraven onder de naam Ellen’s boetiek. Met ingang van 1 augustus 2009 hebben wij de naamsverandering doorgevoerd, en zijn wij verder gegaan onder de naam EllenZ, Mode met Stijl.

In onze sfeervolle winkel vindt U een uitgebreide keuze aan kwaliteitsmerken van trendy tot sportief. Het is mode met stijl, lekker draagbaar, maar toch net even anders. Originaliteit is prioriteit bij de keuze van onze collectie.

Zoekt U iets voor een speciale gelegenheid, voor een bruiloft of gewoon voor lekker thuis, kom dan eens langs. Wij zullen U graag adviseren, zodat U naar huis gaat met de kleding waar u helemaal tevreden over bent. Ook aan de heren is gedacht. Terwijl de dames passen, worden zij voorzien van een kopje koffie met wat lekkers.

Door onze uitgebreide collectie van maat 36 t/m 48, (handgemaakte) accessoires kunt U van top tot teen de winkel verlaten.

Bent u nieuwsgierig geworden, dan ontvangen wij U graag in de van Tolstraat 43 in Bodegraven. Wilt U meer informatie over onze merken, acties en laatste nieuws, kijk dan op de overige pagina s van deze website.

Graag tot ziens!

Openingstijden

Maandag

gesloten

Dinsdag

09:30 - 17:30

Woensdag

09:30 - 17:30

Donderdag

09:30 - 17:30

Vrijdag

09:30 - 20:00

Zaterdag

10:00 - 17:00

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Van Tolstraat 43 2411 BP Bodegraven

Telephone:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met