Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoeken
titleName

Bij Robbert Restaurant

Bij Restaurant Bij Robbert in Bodegraven staat gastvrijheid op de eerste plaats. De inrichting is warm en sfeervol. In de keuken staan creativiteit, culinair vakmanschap en dagverse producten centraal. Bezoekers komen graag terug dankzij de gevarieerde menukaart en de persoonlijke aandacht van de bediening.
Eigentijds en verrassend

Eten en genieten staan bij ons voorop. Onze kaart is een voorbeeld van wat we vandaag de dag ‘de moderne keuken’ noemen.

Eigentijdse gerechten met verrassende, nieuwe smaakcombinaties
Wisselende maandmenu’s
Elk seizoen nieuwe gerechten op de kaart
Speciaal light menu
Kindermenu’s
P.S. We bereiden de gerechten in Rapsodi-olie uit Zweden. Een smaakvol en gezond alternatief, vetarm en lactosevrij. Dieetwensen? Wij houden er rekening mee.

Vakmanschap

Robbert Goedhart, oprichter en eigenaar van Restaurant Bij Robbert in Bodegraven, heeft een jarenlange en internationale horeca-ervaring. Hij heeft met succes koksopleidingen in Nederland en België voltooid. Hij heeft ook gestudeerd aan de gerenommeerde Hotelschool Ter Duinen in het Belgische Koksijde. Met een jarenlange ervaring als kok in diverse (sterren)restaurants en eetcafés weet Robbert dus perfect culinair genieten inhoud te geven: lekker eten in een huiselijke, ontspannen sfeer.

Openingstijden

Maandag

gesloten

Dinsdag

17:30 - 21:00

Woensdag

17:30 - 21:00

Donderdag

17:30 - 21:00

Vrijdag

17:30 - 21:00

Zaterdag

17:30 - 21:00

Zondag

17:30 - 21:00

Adres

Ons adres:

Kerkstraat 118 2411AG BODEGRAVEN

Telephone:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met